Konflikt brezash

Kete karikaturen nuk e kemi bere ne, por i shkon mjaft per shtat te madhit idris. Madje dhe komentin e pare ai e la:

Ku jane brezat ketu ????? …ndonje bisede midis rrypash edhe lexohet 😛

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s