Komentet e idrisit per Konf. e Shtypit te Kryeministrit

Perkthyesit dhe analistet jane te lutur te na ndihmojne. Vini re mjeshtrine e perseritjes se mesazhit te tij dhe ca shtesa. Pa folur pastaj per menyren e re moderne te perdorimit te shenjave te pikesimit dhe topeve te verdha.

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s