Si te bashkojme disa tema dhe te nxjerre koken urrejtja per kedo qe guxon te thote dicka kundra Enver Hoxhes

“”””” ideologjia e sotme është ajo që thotë “Jeto pa Ide!”: me para, me kënaqësi, me konsum, me seksualitet të lirshëm, por pa Ide. “”””
Ja kjo shpjegon pse Jeta ne Teresi dhe jo vetem Muzika , Arti Letersia , Familja dhe ajo e shkreta qe kane te gjithe Hunjt sot ….DIJA ……ka zaptuar hapsirat me ” TALLAVA ”
Coroditje TOTALE ku si zgjedhjen me te arsyeshme njerezimi ( jo ne sqeperit e kesaj cepe toke te Udhehequr nga frymoret me injorante te Botes) e ka pare nen ritmet e humbjes se Perspektives …tek Tallavaja .
Pse i nderuar zoteri ? Si JU duket Ju Universiteti ” VerTopit ” ku Rektor eshte nje Sqap KOPEJE Çili ? Na kemi dhe shkrimtare tallavaje Fevzaj ! A pak Ju duket Jue ?

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “Si te bashkojme disa tema dhe te nxjerre koken urrejtja per kedo qe guxon te thote dicka kundra Enver Hoxhes

  1. ky fjalim i sjell lotet ne sy cdo njeriu me 2 pare mend…
    (shkruar duke qare)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s