Preferencat muzikore te idrisit

Po, po, me ne fund arritem te zbulojme preferencat muzikore te idrizit nen influencen e rakise – si dhe kur ka nevoje per Ulerimsa.

Me ta thone tamam Emo kur jom pas te pimes degjoj gjithmone kete http://youtu.be/NGorjBVag0I
Kur du me nigju Ulurimsa si litell Richard me kompani futem te Ky si fillim dhe pastaj zinxhir njoni pas tjetrit
http://youtu.be/lidFipyLG8k
jane te paster Uje BURIMI !
E lashe se po e kthejne si tralalalne e Ajkut smiley

Advertisements

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “Preferencat muzikore te idrisit

  1. njiher e njikohe, idrisi po nigjonte Bitellsat dhe Ray………Nuk ke idene sa stononin . Po halli …
    Mesia kish Ardhur pa Ulerima shpellaresh , te cilat i kishin sherbyer si Jehone per te prure Ulerimat me Nota !

  2. Bredharaku

    O te qifsha robt. O moterqir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s