Urimi i idrisit per Vitin e Ri

Gabimet ortografike nuk jane te paqellimshme, por kodin sekret s’kemi arritur t’a gjejme ende. Me kete rast, edhe stafi i Klubit ju uron Gezuar Vitin e Ri 2012. T’a ngrini dhe nje gote per idrisin sonte – 20 do i ngreje vete AI.

gEZUAR vitriun .T’ju gjeje me SHendet e tu mbaje gjith Vitin, personalisht e familjarisht.
uroj te cvisheni PERFUNDIMISJT nga Vesi shqiptar i Qejfmbetjes .GaS E HARE PACI

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s