Idrisi dhe historia

Thuajse te gjithe ne (pervec atyre qe Idrisi i quan me perbuzje ‘lamashe’), kemi degjuar per banden e Xh. Mustafes, synimi i se ciles ishte asgjesimi i udheheqjes se lavdishme te PPSH.

Vecse shume pak njerez dine qe ishte pikerisht Idrisi yne qe me vetmohim e sakrifica shpartalloi i vetem kete bande. Shpartallimi i bandes nisi rreth 1 muaj me pare me zbulimin e 2 personave te maskuar si turiste gjermano-lindore qe me vone fituan fame ne Amerike (shteti yne i dorezoi keta te 2 pasi i vuri kusht imperializmit amerikan te terhiqej nga Nikaragua).

Foto shpreh qarte jo vetem forcen fizike te Idrisit por dhe faktin se 2 agjentet jane vene ne veshtiresi nga burreria ekspresive e xakes

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s