Kane thene per Idrisin…

Menduam qe te hapim nje teme per te hedhur ne karte, pershtypje njerezish te shquar ose fakte interesante per Idrisin. E bejme kete pasi degjojme gjithkund te flitet per Chuck Norris dhe kjo nuk ka sume ku te rrije…
J’u ftojme ta pasuroni kete teme duke sugjeruar c’mund te keni degjuar ne radio, tv ose lexuar neper libra per Idrisin.

Dhe meqe permendem Chuck Norris, ta nisim me nje thenie te mesuesit te Idrisit.
Pse, nuk e dime ne kush eshte Chuck Norris para Idrisit? nje mut muti!
– E. Hoxha –

Te tjera:
– Te gjithe kur shkruajne, vendosin piken ne fund te fjalise por jo Idrisi: Ai e nis fjaline me pike!
– Njerezit i luten Zotit, vete Zoti i lutet Idrisit.

 

 

 

3 Comments

Filed under Uncategorized

3 responses to “Kane thene per Idrisin…

 1. – Muri i Madh Kinez u ndertua per t’u mbrojtur nga idrisi – por s’ja dolen dot
  – idrisi ben plazh te trekendeshi i Bermudes
  – Dinosauret u zhduken sepse i vrau idrisi
  – Shqiperia nuk ka nevoje per ushtri – ata kane idrisin
  – Gjithkush e di shpejtesine e drites – idrisi di shpejtesine e erresires

 2. – Zoti e ndertoi boten per 6 dite, diten e 7-te u paraqit te Idrisi dhe dha shpjegime per vonesen.

 3. ai qe u perfol si tsunami i tmerrshem qe goditi Japonine ne 2011 ishte ne fakt nji e teshtime qe kapi Idrisin kur thithi 1 liter acid me hunde per me i provu cilesine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s