idris mbi metodat e ngrohjeve

Duke sjelle ne mend kohet e arta te ushtrise, idrisi thote:

Sikur ka pas ca metoda ushtrie kush e ka bere ate te uruar .Une e kam bere ne Korce dhe ngroheshim me “sobe me tallash ” . Kur u lirum ( korrik ) pas ca diteve do ta festonim ke shpia njonit ne Tirane .Na pyti vllai njonit qe kishte rradhen per Ushtar qe “merdhifte ”
” Po noten me care ngroheshit ”
Nji ushtar tjeter i lirum si pune …t foli ” Me p… lali , me p…”

Duke patur parasysh si ka qene ushtria ne ato vite, dhe duke ditur sa i kujdesshem eshte idrisi qe mos te lendoje shpirterisht ish shoket e tij te dashur te ushtrise me te cilet ka ndare shume nete te ftohta, mendoj qe ne te vertete, ushtari tjeter i lirum ka thene: “Me b… lali, me b…”

Advertisements

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “idris mbi metodat e ngrohjeve

  1. po ca ka per tu habitur ore djema? bythes nuk i ka rene vetem idrisi.

  2. he ty t’lumi bytha e idriz. njashtu i don partia trimat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s