Penderast?

Ne te klubit jemi shume te merzitur nga komenti i meposhtem qe shoku idris ka lene tek Peshku Pa Uje:

Sidoqofte i ndershtemi dhe i mencuri Brad ty do te ruaja si Koqe e rrallesmiley Mos e merr sic i kutpon Alba Koqe per Koqe e kam per Koker po ne dialektin tim jo te Hurit ! Puc puc i nderuar Bradland , vecanerisht per nje kundershtar te embel si ty smiley qe jo vetem s’do gjak , po te jep edhe kenaqsi te te kesh kunder !! …por ne se   i ke shok e miq apo dhe i njeh moderatoret fshesaxhij , Thuaju te ruajn pak krenari per veten se u bene BALTE me kto shume standartet e shume niker ker ker – shit ! Ta dime me ke kemi te bejme jo per gje …po keshtu kot !

Lavdi Hunjve !

Shoku idris, juve na detyroheni kaq sa te na shpjegoni se c’do me thene mesazhi i mesiperm. Jemi shume te zhgenjyer.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s