Idrisi e lan bythen!

Ka disa kohe qe shokun oidris e sulmon nje komentues anonim ne PPU. Por shoku oidris ja jep pergjigjen e merituar pa i lene kohe te marre fryme ky provokues armik! Pergjigja e preferuar e shokut idris eshte komike sepse e talle keqazi provokuesin. Ja nje pergjigje tipike qe tregon qarte nivelin e avancuar higjenik te shokut oidris:

Idrizi nuk e fshin BYTHEN me leter te Markes Patek qofte dhe me mbiemer Qeni ose zagari te Huaj Filipe .Idrizi e lan !

Provokuesi eshte perpjekur dobet per ta tallur shokun idris duke i kujtuar qe pseudonimi i tij eshte marke orash te shtrenjta Zvicerane e jo marke leter higjenike, por kjo ne fakt ja rrit vlerat shokut oidris sepse tregon qarte qe ai s’ka rene ne batakun borgjez por mbeshtetet fort dhe me krenari ne rrenjet e tija fshatare. Gjithashtu provokuesi eshte perpjekur, perseri pa sukses t’i tregoje shokut oidris qe ky e laka BYTHEN qe ta kete te paster akull qe mos t’i behet pis atij qe ja fut ne BYTHE. Por shoku idris i ka dhene pergjigjen e duhur akteve te tilla te ulta, duke mos ju pergjigjur fare.

Advertisements

3 Comments

Filed under Uncategorized

3 responses to “Idrisi e lan bythen!

  1. Shoku Idris Ferra e fshin prapanicen me gjethe rrapi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s