Ik plaku Mere

Vazhdojne sulmet ndaj te pamposhturit idris. Dhe ai, si gjithmone, jua jep pergjigjen e merituar! Kushtoni vemendje, lexoni me kujdes sesi me gjuhen e tij te zhdervjellet, ju jep pergjigje jo nje, po tre vetave ne nje koment! Dhe ne fund, me neverine qe meritojne, u thote “ike ti”. Mjeshteria e ka emrin idris.

Qemoli te parit ..

I di per gjys Qemolo..me thashetheme ke klubi ! Ajo e Memetit(rp) o vjersh mejhanesh  ,origjinali ishte  … s’na trem era s’na trem shiu /jena rrac e forte rrace aixhiu …smiley se me gja je afer …smiley dhe ai tha ..Mire mos u jepni shpi ! Ti shaji ,sa te dush po ishin te vetmit qe blejshin 10 lek voj ullini .Shitsja e kishte hap gjithmone shishen e voit dhe qesen e sheqerit ,kryp ,oris … Kujtohu i cike smiley   Ike ti !

Tani vje Shpitymodhi Im smiley

Lajm imire K/tar .Kemi kriju Lidhje me Bossa .Te njifte .”kemi dhe ne tha ketu po i trajtojme mire”.U bind qe ne i trajtoshim me mire kur i thash” ne i kemi dhe Kryetare  dhe Shpirtmedhoj Ata ikishin si Klinton ….smiley Nuk u futshe ti ke te perbuzmit ,keshtu mo u truj  edhe po te thirren i  Tredhur … Nuk hyshe ke Jevgjit …Ike ne ti !

Tani o ky me rob shpie pa strehu , Bradi i famshem smiley tamom rac Jevgu !

Nuk te njifte . Kur i thash qe nuk e ka pjell Lopa…u menu pak dhe tha …Po kush …E kena sekret nuk e themi se na kopjoni .Jane me kosto te lire ...amon tha …Mitingashe .Kone njizetvjet , nga mitingu ne miting nga dhjete 15 ore dita. E kane si shtepine e tyre smiley Nuk dun shtepi i thashe …Ike ne ti

Tani te tre   bashke …

Kane nonji menje ,  pervec te shames se Berishes Kriminel qe u ka mete hatri smiley

perse ky rast nuk eshte Racist ?

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s