Peshku Pa Uje ka vec nje Vlere!

Te themi qe u tronditem nga komenti i emigrantit (shiko me poshte), eshte pak. Tronditja dhe konfuzioni na shtohet kur kete koment e ben pikerisht ai qe ne e kishim president nderi te ketij klubi, pikerisht ai qe nxori termin e gjetur Vlere, pikerisht ai qe ka thene me te drejte qe peshku pa uje ka vec nje Vlere – dhe ky, sigurisht, eshte oidriso! Shoku emigrant, te lutem fshije shpejt komentin dhe ne si klub presim nje autokritike te ndjeshme nga thellesia e zemres. Shpresojme ta vesh ne vend sa me shpejt gabimin e madh propagandues qe ke bere!

Komenti i emigrantit:

emigrant – 28 Gusht 2013 – 16:15 Permalink

ruzhe, ene vet e kupto qe roni esht cun me vlera smiley

je nxitu i cik… thuj jo po deshe

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s