Urimet e shokut Idris

Shoku idris, edhe njehere si gjithmone tregon urtesine dhe butesine e tij karakteristike duke ju thene fjale te ngrohta dhe inkurajuar humbesit P-eh D-eh ista qe te tregohen me te matur. Keshilla te urta dhe shembuj te padiskutueshem. Ne si klub urojme P-eh D-eh istat tja degjojne fjalet shokut idris.

Te nderuar te mbetur pa baba Pd-je . Mos e merni me axhele. Edhe per Ju kjo kerkese ishte qe te arrestonit Kriminelet dhe te Korruptuarit .Te mos kercenonit “do ju varim te Palma ” dhe “do t’ju nxjerrim dhembe e dhemballe ” smiley

Jane levizje Normale per te rikthyer Shqiperine ne nje shtet Normal . Largojuni vrerit ne shpirt dhe mendjeve te vrara . Hipokriti, Krimineli , Kryepercaresi , Kryeinjoranti e Intriganti Berisha Ju ka shtyre te mendoni se Shqiperia eshte Qendra e Botes dhe Ai i vetmi njeri i derguar i Allahut per te vene e bere drejtesi .

Me shembullin tuaj ,  Kryemashtruesi ka kerkuar qe te varroset politikisht por te lere ” litarin jashte ”

Shembulli me i qarte tek PPU …Pjestare te krijimit te Dosjeve . Dhe diare kercenimesh ne komente

Shebulli me i prekshem ….Familja e tij jane Milionere.

Shembulli Popullor …Shuplake vdekjeperurese si ne asnje vend pas 92 ne te gjithe Lindjen

Shembulli Nderkombetar ..Zgjedhje si te 92  USA , BE ” Mbeshtesim plotesisht Qeverine Rama ” Ju japim Toni Bair si keshilltar .

Dhe kryeshembulli Anadollak ..” Qeveri e Neobllokmeneve ” ose “U kthyen komunistet ” ( ne kuptimin e sistemit Ish qe braktisi dhe Ramizi !

Qetsohuni .Vaji Kaloi edhe me Oi Oi edhe me shkulje Leshrash smiley

Ta gezoni dhe JU nje Shqiperi qe shkon drejt Normalizimit . Askush nuk e cmend me me Televizore e terrorizim psikologjik femijesh me Ulerima e gjeste Psikopati , , Me fjalore Rrugacesh e karagjozesh Parlamenti .

Ju urojme tagezoni dhe JU jeten Qytetare  smiley

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s