Shoku Idris mbi Kapitalizmin

Komentet tona jane te teperta.

Grava i nderua ! Pranon te vij dhe unete kembejme nga nje llaf ?

Kapitalizem – Komunizem.

C do shtet shoqeri qe grumbullon Kapitale per tu zhvilluar simbolizon kapitalizmin …Cfare  kapitalizmi po “fundoset ” ???

Menyra se si i shndrrojne Pronat percakton dhe Sistemet Politike .Thjesht dhe pa shume Teori .Sot ne Bote kemi te njejtat sisteme Politike ! Por se si grumbullohen , menazhohen dhe shperndahen te Ardhurat Kapitalet  …kjo perben Dallim midis Kapitalizmit te Vjeter Klasik qe me te drejte edhe vete Amerikanet e pranojne se nuk ka me ato funksione e ate permbajtje dhe atij Kapitalizmi te ri qe po vjen i Transformuar  ., per me shume Liri , Barazi , Vllazeri si parullat e Para te Komunisteve dhe finalja e Programit te tyre ! Internacionale OSE Bote e Integruar !

Keto llafka jane per pjellen e re te LefKOPESE fatakeqin POET qe shkelqen ne Bathore me teori kunder kamunizmes smiley

Neqoftese Historia ka treguar se shoqerite ecin Perpara ose Perparojne pa u Ndalur atehere Konfliktet e Lindura ka dy rruge te zgjidhen

Me Lufte

Me Konsensus !

Kush eshte primar ? .Deri tani ecin paralel por Konsensusi ka marre teren dhe duket qe eshte i pashmangshem per njemije e njearsye por i DIKTUAR nga Teknologjia e Armatimi ! Shembulli me Absolut shndrimi i Kampit Socialist ne te njetin Organizim me te tjeret …..qe po Ndryshojne !

Pastaj nga keta qe ka mbjelle Saliu neper “se fermeret tane zotrie , po po pa diskutim ta them une tye .Na po ecim me pase nga 200 mije euro cdo  Kavajot e Breglumas ” Perpara !

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s