Klubit i shtohet nje anetar tjeter

Jemi shume te lumtur qe rradhet tona, ne qe e vlerezojme shokun idris ashtu sic e meriton, po shtohen dita-dites me anetare te rinje. Anetari i ri i fundit eshte shoku spiritus. Duhet te theksojme qe nuk cuditemi sepse shoku spiritus e ka treguar me kohe qe eshte komunist i nderuar dhe me bindje te verteta marksisto-leniniste.

ALspiritus – 6 Tetor 2013 – 21:34 Permalink

 Ne cdo ministri po te germosh do plasi nje skandal.Duhet nje Komisar Antikorrupsion me kompetencat enje gjykate supreme qe ti coje pas hekurave te gjithe. Nje si Idrizi ti qeronte te gjithe.

Ju lumte shoku spiritus! Shqiperise vertet i mungon shoku idris dhe ne po perpiqemi me te gjitha mundesite tona qe qeveria socialiste ti jape postin e larte qe meriton.

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “Klubit i shtohet nje anetar tjeter

  1. Pingback: Edhe nje anetar tjeter ne klubin tone | idris Fan Club

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s