Mos lih ne oborrin e idrisit!

Nje nga personat qe gericet me shpesh me shokun idris eshte nje bredharak. Apo sic e quan me te drejte shoku idris, Tredharak. Ne si klub i kemi thene disa here me te mire e bute ne privat qe mos ta kruaje shume bythene me shokun idris por ai vazhdon me kokefortesi. Do detyrohemi qe si klub te marrim masa te tjera. Nga ckemi kuptuar nga komente ne peshku, ky qelbesire paska dhe moter. Ne si klub do kemi shume deshire ta takojme motren e tij, keshtu klubce.

Pasi ky tredharaku e ngacmovi shokun idris perseri, shoku idris ju pervesh ashtu sic di ai pa dorashka:

Ty te ka denuar allahu me nje Koqe dhe ne tru Kryetar ,Keshtu qe ti e di se c’mendim kam une per te Tredhurit ne pergjithesi e vecanerisht per ty njemije e njenikesh ! Ju qe vuani per Minsistri e te Pendjekur nuk u pengon njeri as per Protesta as per Firma Peticionesh ! Harrova qe je dhe Shpirtmadh si Murrua !

Vetem lehje ne oborr tim mos beni smiley ose dhe beni po mos ikni duke kuisur !

Tamam o zagar tredharak mos lih me ne oborrin e shokut idris! E gjithe peshku pa uje eshte oborri i tij! Shko mbushu tani, tredharak!

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s