Edhe nje anetare tjeter ne klub

Jemi shume te gezuar qe radhet tona po shtohen perdita e me shume. Gezimi me i math eshte ngaqe kete here eshte nje vajze ajo qe i bashkohet klubit tone te fanave per te madhin Idris. Komplimentat e saja per Idrisin jane sa ideologjike aq edhe romantike. Miresevjen ne klubin tone Jardin!

Si me kenaqe o Idriz. Te imagjinoj duke kercyer lart e poshte nen tingujt e kesaj kenge duke ndaluar nganjehere per t’ja futur nje lexim poezise per delen dhe Das Kapitalit. Ti ke nje mendje floriri o zoteri dhe nje sensibilitet te madh per tregimet e popullit.
Vetem dashuri kam per ty

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s