Sarkazma Proverbiale

Shoku idris vazhdon te na ndricoje me mesimet qe na jep se si duhet te reagojme ndaj armiqeve. Ai i ve ne loje lolot xhuxhemaxhuxher me sarkazmen e tij. U perpoqem te gjejme nje metafore per te pershkruar sarkazmen dhe na erdhi ne ndihme si gjithmone kryetari i nderit i perjetesheme i Klubit tone, emigranti:

Ziko e ka pohu disa here qe e ka te vetin, ose ne rreth miqesie salen. Pra nuk besoj se e ka thon me sarkazmen e vet proverbiale.

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s